Vind de baan die past bij wat jij wil en wat je kan.

Werknemers

Wij zijn Pollux

Een baan die past bij wat je wil en wat je kan. Dat is waar wij je mee helpen. Duizenden werkzoekenden gingen je al voor. Bij werk in onder andere logistiek, productie, techniek en horeca. Van heftruckchauffeur tot logistiek medewerker of magazijnmedewerker. En van operator tot schoonmaker of productiemedewerker voeding. Laten we samen ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Solliciteer direct op 1 van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Met onze job alert ben je direct op de hoogte van nieuwe passende vacatures.

 

Zo werkt werken via uitzendorganisatie Pollux

Via Pollux kan je als uitzendkracht aan het werk bij werkgevers in verschillende branches. Welke branche dat is, wat voor werk en voor hoe lang verschilt per werkgever.

Lees meer over werken bij Pollux

Een goede huisvesting draagt bij aan jouw welzijn

We hechten groot belang aan het welzijn van onze medewerkers. Want met een goede werk-privébalans ben je beter in je werk. Huisvesting is in dat kader een randvoorwaarde.

Lees meer over huisvesting via Pollux

24/7 bereikbaarheid om te zorgen dat je je thuis voelt

Jij krijgt alle begeleiding die je wil. We beantwoorden je vragen en helpen je met praktische zaken. Jouw contactpersoon bezoekt wekelijks je huisvestinglocatie en/of werklocatie. Op die manier zorgen we dat jij je zoveel mogelijk thuis voelt. En is er iets waar je niet uitkomt? Laat het ons weten, we zijn voor jou 24/7 bereikbaar (buiten kantoortijden alleen voor noodgevallen).

Passend vervoer naar en van de werkplek

Goed en betrouwbaar vervoer van en naar de werklocatie vinden we belangrijk. Daarom hebben betrouwbare fietsen en een uitgebreid wagenpark met moderne goed onderhouden 4- tot 9-persoonsauto’s.

Lees meer over georganiseerd vervoer

Jezelf ontwikkelen met onze opleidingen

We dragen graag actief bij aan jouw ontwikkeling. Want het is belangrijk dat je de kans krijgt je persoonlijke doelen en ambities te realiseren.

Lees meer over de opleidingsmogelijkheden

of vraag het je Pollux-contactpersoon.

 

Kies voor Pollux