Beter in je werk met een goede werk-privébalans

Pollux 

In 2005 startten Henriëtte en Grzegorz met Pollux, een uitzendorganisatie voor personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt. Duizenden werkzoekenden vonden sindsdien hun weg naar een baan. Werk in onder andere logistiek, productie, techniek en horeca. Van bandendistributeur tot brasserie en van metaalfabriek tot warehouse. We staan bij Pollux bekend om onze oprechte aandacht voor het welzijn van de medewerkers.
 
Ons vaste team van ongeveer 35 collega’s werkt verdeeld over verschillende locaties. Het hoofdkantoor van de Pollux Group vind je in Roosendaal en daarnaast hebben we diverse kantoren in Polen. Ons Poolse hoofdkantoor staat in Swidnica. Juist omdat we daar gevestigd zijn is onze slagkracht en kennis van de arbeidsmarkt uniek. Bovendien zorgen we zo voor een hoge kwaliteit aan dienstverlening, voor zowel werknemers als werkgevers. We zijn met name actief voor werkgevers in de regio’s Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland.
 
Bij Pollux zoeken we altijd naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld door vacatures in nieuwe branches toe te voegen. Of door het gewoon elke dag beter te willen doen voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Want hun belang staat bij ons voorop. We leveren graag een bijdrage aan het welzijn van onze medewerkers en aan het succes van onze opdrachtgevers.

Wij zijn Pollux

Wil je werken op ons kantoor in Roosendaal?

Bekijk onze interne vacatures!
0 resultaten gevonden