Jouw personeelsvraagstuk lossen wij op.

Inloggen klantportaal

Ben je een bestaande klant? Log dan via onderstaande button in op ons klantportaal!

Vind gekwalificeerd personeel via Pollux

Zoek je een strategisch partnership? Goede medewerkers vinden en plaatsen is tweerichtingsverkeer. Daarin zijn wij afhankelijk van jouw personeelsvraagstuk. We zoeken naar de juiste oplossing. En we nemen graag het initiatief bij het vinden van die oplossing. Ook als we daarvoor nieuwe paden moeten bewandelen. Met ons probleemoplossend vermogen en jouw kritische blik bereiken we zo samen het gewenste resultaat.

 

Heb je extra medewerkers nodig? Vanwege dat grote project dat is gevallen, of door toegenomen seizoensdrukte? Als bekwame en ervaren arbeidsbemiddelaar schakelen we snel en leveren we de juiste mensen op elk gewenst moment. Hulp tijdens projecten of voor langere tijd; voor elke vraag hebben we een oplossing.

 

Jij zoekt goed personeel, wij vinden het voor je

Elke werkgever wil gekwalificeerde en betrouwbare medewerkers. Dankzij ervaring sinds 2005, een uitgebreid netwerk in Europese landen en een maatwerk-werving- en selectieprocedure vinden wij voor jou de optimale match.

 

Neem contact met ons op

Jouw totale personeelsbehoefte opgelost met veelzijdige dienstverlening

We bieden complete ontzorging met ons pakket van zakelijke diensten. Van uitzenden tot opleiden en alles wat ertussen zit. En ontzorgen betekent dat we niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar zijn. In het geval van calamiteiten bereik je ons 24/7.

Medewerkers die bij jou graag het werk doen

Wij leggen de verbinding tussen bedrijven die personeelsuitbreiding zoeken en vakbekwame uitzendkrachten die het werk graag uitvoeren. Onze uitzendkrachten voldoen aan jullie eisen wat betreft taalvaardigheid, opleiding en ervaring.

 

Neem contact op

Certificering

De kwaliteit van onze bedrijfsvoering houden wij mede uitermate hoog dankzij het strikt naleven van wet- en regelgeving. Betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit bieden kan alleen met de juiste randvoorwaarden en voorzieningen. Certificering vinden wij daarom van het grootste belang.

Neem contact met ons op