Voor korte of langere tijd als uitzendkracht aan de slag in verschillende branches.

Bekijk onze vacatures

Werken via Pollux

Via Pollux kan je als uitzendkracht aan het werk bij werkgevers in verschillende branches. Welke branche dat is, wat voor werk en voor hoe lang verschilt per werkgever. En het is uiteraard ook afhankelijk van wat jij wil. We proberen altijd een goede match te vinden voor jou en voor de werkgever. Van tijdelijk vakantiewerk tot vaste banen voor langere tijd en alles ertussenin.

 

Bekijk onze vacatures

Je salaris

Natuurlijk ben je benieuwd wat je gaat verdienen. Dit is van meerdere dingen afhankelijk. Van het soort werk, van je ervaring én van je leeftijd. We betalen je salaris elke 4 weken uit en de eerste maand kan je wekelijks een voorschot krijgen.

Je loonstroken en jaaropgaven vind je in ons werknemersportaal. Zodra je begint krijg je daar toegang toe. In een welkomstmail ontvang je alle informatie die nodig is. Daarin staat bijvoorbeeld ook de uitleg van je salarisstrook. Dat kan best lastig zijn, dus als je er niet uitkomt beantwoorden we graag je vragen.

 

Opleidingen

We dragen graag actief bij aan jouw ontwikkeling. Want het is belangrijk dat je de kans krijgt je persoonlijke doelen en ambities te realiseren.

Lees meer over de opleidingsmogelijkheden van Pollux.