Goede huisvesting draagt bij aan jouw welzijn.

Bekijk onze vacatures

Huisvesting

Woon je buiten Nederland en kom je hier werken? Dan kunnen wij je huisvesting regelen. Uiteraard is dat niet verplicht, je mag ook zelf woonruimte zoeken. Onze accommodaties variëren in grootte. Zo beheren we, naast een aantal kleinschalige woningen, ook een aantal grootschalige woonlocaties, bestaande uit studio’s. Al onze huisvesting is goed onderhouden, in uitstekende staat en van alle moderne gemakken voorzien.

We hechten groot belang aan het welzijn van onze medewerkers. Want met een goede werk-privébalans ben je beter in je werk. Huisvesting is in dat kader een randvoorwaarde. Met optimaal woongenot zit je lekkerder in je vel en dat draagt bij aan die werk-privébalans. Het zorgt voor rust en dat is goed voor de mens.

We willen je als uitzendkracht graag zo dicht mogelijk bij je werkplek huisvesten. Zodat het zoveel mogelijk als (een) thuis voelt.

Om de goede kwaliteit van huisvesting te waarborgen werkt Pollux samen met PLT B.V. Hun huisvesting is meestal veel beter dan de strikte huisvestingsnormen van het huisvestingskeurmerk Stichting Normering Flexwonen. Dit is een door de Nederlandse overheid erkend certificaat. Heb je ideeën of feedback over onze huisvesting? Laat het ons weten!