Over Pollux

Sinds 2005 is Pollux een snelgroeiende, internationale organisatie die zich richt op de inzet van gemotiveerd personeel, op zowel de Nederlandse als de Poolse arbeidsmarkt. Het hoofdkantoor van de Pollux Group bevindt zich in Roosendaal. Daarnaast heeft Pollux diverse kantoren in Polen waarvan het Poolse hoofdkantoor in Swidnica staat. Wilt u meer informatie over de kantoren in het buitenland neemt u dan contact met ons op. 

Onze jarenlange ervaring in verschillende branches waaronder logistiek, productie, techniek en horeca, zorgt voor een constante kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit biedt ons de gelegenheid om ons, naast de huidige branches, te richten op nieuwe personele vraagstukken.

Het belang van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten staat bij Pollux voorop. Middels ons diverse aanbod aan diensten willen we een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten en de begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Missie en kernwaarden

Wij hechten veel waarde aan normen en waarden binnen onze organisatie. Vandaar dat wij vier kernwaarden hebben opgesteld, die kenmerkend zijn voor de identiteit van Pollux.

Maak kennis met onze Missie & Kernwaarden

Ons team

Wij stellen u graag voor aan het team dat dagelijks klaarstaat om u te helpen met al uw vragen.

Leer ons team kennen

Certificeringen

Het strikt naleven van wet- en regelgeving zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze bedrijfsvoering uitermate hoog is. Betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit bieden, betekent de juiste randvoorwaarden en voorzieningen leveren. Gecertificeerd zijn is bij Pollux daarom vanzelfsprekend.

Kijk hier over welke certificeringen Pollux beschikt