Vind de baan die bij je past!

 

Vacatures als Order Picker

Ontdek of jouw ideale vacature beschikbaar is. Werk in onder andere logistiek, productie, techniek of horeca. Van heftruckchauffeur tot logistiek medewerker of magazijnmedewerker. En van operator tot schoonmaker of productiemedewerker voeding. Staat er nu niks naar wens tussen? Stuur dan een open sollicitatie of meld je aan voor de job alert en ontvang de nieuwste vacatures vanzelf in je mailbox.

Let op: heb je een nationaliteit van een land dat geen lid is van de EU of EEA? Dan zijn andere regels van toepassing om te werken in Nederland.

Wat zijn je taken als orderpicker?

Als orderpicker heb je een aantal belangrijke taken die ervoor zorgen dat het logistieke proces soepel verloopt. Hieronder vind je een overzicht van je belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Bestellingen verzamelen: Met behulp van een orderpicklijst of scanner verzamel je de juiste producten uit het magazijn.

  • Controleren van producten: Je controleert de producten op kwaliteit en kwantiteit om ervoor te zorgen dat de juiste items worden verzonden.

  • Verpakken en verzendklaar maken: Na het verzamelen verpak je de producten zorgvuldig en maak je ze klaar voor verzending.

  • Voorraadbeheer: Je houdt de voorraad bij en signaleert wanneer er producten moeten worden bijgevuld.

  • Gebruik van hulpmiddelen: Afhankelijk van de aard van het werk, kan je ook gebruik maken van hulpmiddelen zoals een elektrische pallettruck (EPT) om zwaardere goederen te verplaatsen.

Wat verdien je als orderpicker?

Bij Pollux krijg je een eerlijk en competitief salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden. Het salaris van een orderpicker ligt meestal tussen de €11 en €13 per uur, afhankelijk van je ervaring en het bedrijf waar je werkt. Naast het basissalaris ontvang je mogelijk toeslagen voor onregelmatige werktijden en overuren. Bovendien biedt Pollux aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een pensioenregeling.

Waarom werken voor Pollux?

Bij Pollux geloven we in continue professionele ontwikkeling voor iedereen. We bieden diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden aan om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen. Of je nu je Nederlands of Engels wilt verbeteren, of een heftruckrijbewijs wilt halen, bij ons zit je goed.

Voordelen van werken bij Pollux:

  • Training en ontwikkeling: Wij bieden uitgebreide trainingsprogramma's aan om je te helpen groeien in je rol en je voor te bereiden op toekomstige carrièremogelijkheden.

  • Flexibiliteit: Laat ons gewoon weten wanneer je beschikbaar bent. Wij passen ons graag aan jouw schema aan.

  • Gezellige werksfeer: Bij Pollux werk je in een hecht team waar collegialiteit en samenwerking centraal staan.

  • Carrièremogelijkheden: Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen de logistieke sector.

Solliciteer nu

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature orderpicken en wil je deel uitmaken van het team bij Pollux? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Stuur je CV en motivatiebrief naar ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij Pollux krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je carrière kunt opbouwen. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die een carrière in orderpicking bij Pollux je te bieden heeft!