Werken via Pollux

In het kort betekent werken via Pollux dat u, als uitzendkracht, aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers in diverse branches. Dit kan voor een langere periode zijn, maar ook voor een kortere tijd. Dat is geheel afhankelijk van de situatie bij de desbetreffende opdrachtgever en uiteraard van uw eigen wensen.

We proberen voor zowel de werknemer als de opdrachtgever een goede match te vinden. Of u nu startend bent op de arbeidsmarkt of meer ervaring heeft, Pollux zoekt de baan die de beste beat u past.

Wij bieden diverse banen aan binnen diverse branches. U kunt tijdelijk (als vakantiekracht bijvoorbeeld) via Pollux aan de slag, maar ook een vaste baan voor langere tijd.

Uw contract

Pollux werkt met een fasensysteem voor arbeidscontracten. De fase waarin uw contract zit, is afhankelijk van het aantal weken dat u voor ons gebruikt heeft. Wilt u meer weten over het fasensysteem? Bekijk dan de uitleg over deze vorm van contracteren.

Salaris

Hoeveel u gaat verdienen hangt af van meerdere factoren. Uiterlijk van het soort werk wat u gaat doen, de ervaring die u met specifieke functies heeft opgedaan en ook met u in de leeftijd. Pollux is lid van de NBBU. De NBBU CAO beschermt vanaf dag één het loon dat in de betreffende sector hoort. Dit blijkt ongelijkheid op de werkvloer tussen vaste medewerkers en de uitzendkrachten.

Loonstroken en jaaropgaven zijn te vinden in ons werknemersportaal. Zodra u bij ons in dienst gebeurt, krijgt u hier inloggegevens voor. Naast een inlog voor het portaal, krijgt u ook een welkomstmail met alle informatie die u nodig heeft. In deze mail staat bijvoorbeeld ook de uitleg van uw salarisstrook. Heeft u na het lezen van de mail nog steeds vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Opleidingen

Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze werknemers. Vandaar dat wij diverse (praktijkgerichte) opleidingen aanbieden. Dit alles om u op persoonlijk vlak verder te laten groeien.

 

Wij vertrouwen erop u middels deze informatie een duidelijk beeld te hebben gegeven over werken via Pollux. Mocht u nog overige vragen hebben, leest u dan onze veelgestelde vragen.

Mocht u enthousiast zijn geworden, bekijk dan onze vacatures of schrijf u in middels een open sollicitatie. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.