Wat leuk dat je voor ons aan de slag gaat. Om ervoor te zorgen dat we de juiste gegevens hebben in jouw personeelsdossier willen we je vragen dit intakeformulier zorgvuldig in te vullen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we alle juiste informatie hebben om jou te werk te kunnen stellen bij onze opdrachtgevers. Ook beschikken we over alle juiste gegevens voor een juiste verloning. 

Mocht je tussentijds vragen hebben bij het invullen van het formulier vraag dan onze medewerkers voor verdere uitleg. 

We wensen je alvast een fijne (werk)periode bij Pollux.

5%
Persoonlijk
Vragen met een (!) zijn verplicht
Contactgegevens
De berichtgeving van Pollux verloopt digitaal. Jouw planning ontvang je bijvoorbeeld via een app en jouw contract onderteken je digitaal en kun je terugvinden in jouw persoonlijke portaal.

Het is daarom belangrijk dat je hieronder jouw
persoonlijk mobiele nummer
invult en jouw
persoonlijk emailadres.
Adresgegevens
Werkervaring en Opvolgend Werkgeverschap
Het is belangrijk dat je onderstaande gegevens juist en volledig invoert. De gegevens die je hier invoert kunnen van belang zijn voor de arbeidsvoorwaarden waar je voor in aanmerking komt en jouw rechtspositie. Wij hebben jouw arbeidsverleden bijvoorbeeld nodig om jou juist te kunnen inschalen voor jouw salaris.

Tevens kan er sprake zijn van opvolgend werkgeverschap. Van opvolgend werkgeverschap is er sprake als je binnen een periode van 6 maanden in redelijkheid dezelfde of soortelijke werkzaamheden verricht voor een andere werkgever. Als hiervan sprake is moeten wij bijvoorbeeld dit arbeidsverleden inpassen in het fasesysteem. Je kunt geen rechten ontlenen aan het opvolgend werkgeverschap als je opzettelijk onjuist of onvolledige informatie hebt verstrekt over jouw arbeidsverleden aan Pollux Personeelsdiensten B.V.
Periode van Periode tot Werkgever Plaats Naam uitzendbureau (indien van toepassing) Functie Heden
Nog geen werkervaring toegevoegd

Ervaring toevoegen aan tabel
Certificaten
Wil je hieronder aangeven of je in het bezit bent van onderstaande certificaten?
Talen
Wil je hieronder aangeven welke talen je beheerst?
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Vervoer
ICE Contact
Wil jij hieronder invullen met welke persoon wij contact op kunnen nemen in geval van nood.
Overig
Beschikbaarheid
Wij vinden het belangrijk dat we rekening houden met jouw beschikbaarheid voor werk en dat we daar samen goede afspraken over maken.

Voor het plannen van jouw werkzaamheden bij onze opdrachtgevers gaan wij ervan uit dat:

  • - jij beschikbaar bent van maandag tot en met zondag en dat
  • - jouw werktijden kunnen liggen tussen 00:00 uur en 24:00 uur.
Bij het plannen van jouw werkzaamheden houden we tevens rekening met de regels zoals deze zijn opgenomen in de Arbeidstijdenwet.
Ambities
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen. We helpen je daar graag bij. Hieronder kun je aangeven welke ambities je hebt.
Opleiding
Wil je hieronder aangeven wat je hoogst genoten opleiding is en indien van toepassing wat voor soort opleiding dit betreft (bijvoorbeeld dierenarts, administratief medewerker, accountmanagement)?
Hobby's
Wat vind je leuk om in je vrije tijd te doen?
Voorwaarden