Huisvesting

Huisvesting is een randvoorwaarde voor optimaal woongenot en volledige integratie in de Nederlandse samenleving. Het zorgt er tevens voor dat u uitgerust bent, zodat u uw werkzaamheden nog beter uit kunt voeren.

Indien u in het buitenland woont en in Nederland komt werken, heeft u de mogelijkheid om uw onderdak via Pollux te regelen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf accommodatie te regelen. Deze service van Pollux is niet verplicht.

Het is ons doel om u als uitzendkracht zo dicht mogelijk bij de werkplek te huisvesten. Wij zijn van mening dat u op die manier de kans krijgt om te wennen aan een bepaalde omgeving en regio. Hierdoor zult u zich sneller thuis voelen.

De accommodaties die wij aanbieden variëren van klein tot groot. Zo hebben we, naast een aantal kleinschalige woningen, ook een aantal grootschalige wooncomplexen in beheer. Uiteraard zijn alle woningen (groot of klein) van alle gemakken voorzien.

Om de goede kwaliteit van huisvesting te waarborgen werkt Pollux samen met PLT B.V. De huisvesting van PLT B.V. Voldoet uiteraard aan de strikte huisvestingsnormen van het NBBU huisvestingskeurmerk Stichting Normering Flexwonen, een door de Nederlandse overheid erkend certificaat.

Heeft u ideeën of feedback over onze huisvesting? vol ons Feedbackformulier in.