Zakelijke diensten

Pollux biedt een compleet pakket aan zakelijke diensten. Onze dienstverlening is veelzijdig. Dit om u in uw totale personeelsbehoefte te kunnen voorzien. Pollux biedt de volgende zakelijke diensten aan:

Uitzenden

Indien u tijdelijk personeel nodig heeft, is uitzenden de meest gangbare manier voor een snelle op- en afschakeling van personeel. De focus bij Pollux ligt op het uitzenden van medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, zowel structureel als op ad-hoc basis. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor de medewerker, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Wij verzorgen voor u de werving & selectie, de gehele personeelsadministratie en (digitale) verloning. Tevens informeren, instrueren, begeleiden en evalueren wij, samen met u, onze uitzendkrachten.

Rework

Krijgt u als organisatie een grote partij goederen binnen die klant specifiek gemaakt moet worden? Dan regelen wij dit voor u. Wij passen de binnengekomen partij goederen aan naar uw wensen binnen een vastgestelde periode en een vastgesteld tarief. Pollux bepaalt samen met u welke werkzaamheden van u kunnen worden overgenomen. Hiermee nemen wij de volledige verantwoordelijkheid, met betrekking tot het aansturen en inplannen van personeel en de daarbij behorende werkzaamheden, van u uit handen!

Werving & selectie

De juiste werving en selectie van medewerkers geschiedt op basis van de door u aangegeven criteria. Met behulp van ons brede kantorennetwerk, in zowel Nederland als Polen, kunnen wij u snel opgeleide, gemotiveerde, betrouwbare, vakbekwame en meertalige medewerkers presenteren. Alvorens de desbetreffende medewerker ingezet wordt, zal deze uitvoerig op zijn/haar werkverleden gescreend worden.

Op zoek naar gekwalificeerde arbeidskrachten voor uw organisatie? Plaats uw vacature op onze website. Vul het formulier in met alle specificaties en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opleiden

Pollux draagt actief bij aan de ontwikkeling en begeleiding van haar medewerkers, dus ook van de medewerkers die bij u in dienst zijn. Lees meer over de verschillende opleidingen die wij aanbieden.

Poolmanagement

Pollux is gewend om met kort cyclische planningen en fluctuerende aanvraagpatronen te werken. Heeft u 1, 10 of 100 kandidaten nodig? Wij regelen het voor u! Een pool via Pollux garandeert u in de praktijk snelle levering, continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. Pollux beschikt over een grote database aan kandidaten, zodat u snel beschikt over voldoende (ingewerkte) uitzendkrachten. Lees hier meer over Poolmanagement via Pollux.

Containers lossen

Containers lossen bij Pollux is maatwerk, wat resulteert in maximale productiviteit en besparing van mankracht, tijd en geld. Voor het lossen van containers hebben wij ervaren laad- en losploegen beschikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons de zorg van uw containers overnemen.

Detacheren

Naast uitzenden kunt u ook kiezen voor detacheren. Bij detacheren is er sprake van een overeenkomst tussen de opdrachtgever, Pollux en de medewerker. Met detacheren kunt u uw flexibiliteit behouden met de garantie dat de medewerker, voor de gehele duur van het project, aan u gebonden blijft. U kunt onze medewerkers zowel projectmatig als voor langere tijd detacheren.

Vertalen

Naast vertalingen voor opdrachtgevers verzorgen wij ook vertalingen voor derden uit het bedrijfsleven en de overheid (voornamelijk Pools-Nederlands en Nederlands-Poolse vertalingen).

Aan veel klanten uit het MKB leveren wij vertaalwerk voor o.a. websites, brochures, handleidingen, algemene voorwaarden en zakelijke correspondentie. Bent u op zoek naar een Poolse vertaler? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte op maat. Alle vertalingen worden verzorgd door een beëdigd tolk.

Inhouse Services

Wij nemen bij u op locatie (inhouse) alle taken voor onze rekening die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Hierbij staan uw wensen voorop. Het opzetten en uitvoeren van een inhouse vestiging is een specifieke dienstverlening waarmee Pollux gedegen ervaring heeft. Het is gebleken dat, o.a. bij grote inleenvolumes, deze constructie kostenbesparend is. Door de aanwezigheid van de intercedente, uitzendkrachten en opdrachtgever onder één dak kan er snel en adequaat gereageerd worden op alle voorkomende personeelsvraagstukken.

Vakantiekrachten

Tijdens de (school) vakantieperiodes ontstaat er vaak een grote behoefte aan tijdelijke krachten ter vervanging van het vaste personeel. Daarnaast ontstaat er door de zomerdrukte een tijdelijke behoefte aan extra personeel. Samen met de opdrachtgever worden de behoeftes aan vakantiekrachten tijdig doorgenomen en zorgt Pollux voor de complete invulling. Lees hier meer over Vakantiekrachten via Pollux.

Payrolling

Bij payrolling verzorgt u zelf de werving en selectie van medewerkers, zonder de administratieve rompslomp en de bijhorende risico’s. De volledige verloning en salarisadministratie, zoals aanmelding bij verzekeringen en afdracht loonbelasting verloopt via Pollux.

Pollux draagt juridisch gezien de verantwoordelijkheid en u blijft als feitelijk werkgever flexibel betreffende de inzet van arbeidskrachten, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering en geen onnodige risico’s loopt.

Huisvesting

Wilt u voor uw eigen (buitenlandse) medewerkers huisvesting regelen, dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Lees meer over huisvesting.


Heeft u naar aanleiding van één van deze zakelijke diensten een vraag? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.