Personeel gezocht

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor uw organisatie? Door een uitgebreide werving- en selectieprocedure beschikken wij over een uitgebreide pool aan gekwalificeerde uitzendkrachten.

Flexibel

Pollux ondersteunt organisaties bij het optimaal flexibiliseren van hun personeelsbestand. Wij bemiddelen uitzendkrachten voor verschillende functies in diverse branches. Door onze uitgebreide database aan kandidaten en ons kantorennetwerk in Polen kunnen wij u snel voorzien van deskundig personeel. Op deze manier kunnen wij op het juiste moment, de juiste mensen bieden, speciaal geselecteerd a.d.h.v. uw wensen.

Aanbod op maat

Zit u in een drukke periode, heeft u een groot project aangenomen of heeft u mensen voor langere tijd nodig? Pollux regelt het voor u! Wij schakelen snel en effectief en denken ook graag mee over uw personeelsbehoefte op langere termijn. Met behulp van Poolmanagement richten wij uw pool medewerkers zó in dat deze qua flexibiliteit, beschikbaarheid en productiviteit perfect past bij uw organisatie. Naast eerder genoemde zaken, bieden wij nog meer zakelijke diensten aan.

Betrouwbare partner

Wij benadrukken graag dat het naleven van wet- en regelgeving ervoor zorgt dat de kwaliteit van onze bedrijfsvoering uitermate hoog is. Voor ons ligt het dan ook voor de hand alle certificeringen op orde te hebben, wat resulteert in een betrouwbare partner voor uw organisatie. Wij streven hiermee naar een langdurige samenwerking waar vertrouwen voorop staat.

Wij leren u graag kennen!

Bent u benieuwd geworden wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Bel ons op +31 (0) 165 52 72 86 of vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Onze accountmanagers nemen z.s.m. contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact met onze accountmanagers